Herberg de Waard van Ternaard introduceert het culinaire speciaalbier ‘Chef Mike’. Het bier is ontwikkeld door chef-kok Michael Roest samen met brouwerij De Kroon op Leeuwarden. Het bier is gebrouwen met vers zeevenkel uit het waddengebied.

Aanleiding voor de ontwikkeling is het 10-jarig bestaan van de Herberg. Voor de ontwikkeling van Chef Mike is ruim een jaar uitgetrokken. Het resultaat is een culinair bier dat goed past bij de pure en smaakvolle gerechten van de Herberg. Het zeevenkel geeft het bier een uitgesproken eigen aroma en smaak.

Exclusief verkrijgbaar

Chef Mike is in een kleine oplage gebrouwen en exclusief verkrijgbaar bij Herberg de Waard van Ternaard. Op donderdag 30 november werd het eerste flesje Chef Mike feestelijk geopend door de bekende Friese culinaire gastheer Reitse Spanninga

Chef Michael Roest met Arno Brok (commissaris van de koning van Friesland)

Bestuur en leden van Fryslân Culinair genieten van deze bijzonder bier!