FC Journaal nr. 66

Geplaatst op 31 maart 2021

In het Fries Journaal is het Fryslân Culinair Journaal als binnenkatern opgenomen. Hierin wordt nieuws gebracht over de deelnemende restaurants, verslaglegging van activiteiten, proeverijen en tevens een gevarieerd aanbod van artikelen en berichten.

Leden van Fryslân Culinair krijgen het Fries Journaal als service thuisgestuurd. Tevens wordt het Fries Journaal – inclusief het Fryslân Culinair Journaal – verstrekt via de deelnemende restaurants.

In het FC Journaal van deze maand vind u o.a. de volgende onderwerpen:

  • Bistro Aragosta brengt hogere culinaire sferen
  • Mini-events
  • Nog meer gastronomische verdieping bij vernieuwd Vis en Meer
  • Kostwinning: Ger van Langen
  • En nog veel meer..

Download hier het FC Journaal van maart – april 2021

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair