FC Journaal nr.71

Geplaatst op 1 februari 2022

In het Fries Journaal is het Fryslân Culinair Journaal als binnenkatern opgenomen. Hierin wordt nieuws gebracht over de deelnemende restaurants, verslaglegging van activiteiten, proeverijen en tevens een gevarieerd aanbod van artikelen en berichten.

Leden van Fryslân Culinair krijgen het Fries Journaal als service thuisgestuurd. Tevens wordt het Fries Journaal – inclusief het Fryslân Culinair Journaal – verstrekt via de deelnemende restaurants.

In het FC Journaal van deze maand vind u o.a. de volgende onderwerpen:

  • Fryslân Culinair in de Lekker 500
  • De Waard van Dokkum zet in op lunchcultuur: ‘Een waardevolle beleving van het middageten’
  • Column van Tjitte de Wolff (Voorzitter Fryslân Culinair)
  • Voor 4e keer op rij Bib Gourmand voor Bistro Nijeholt
  • Column van Albert van Keimpema (Dunchen in coronatijd)
  • En nog veel meer..

Download hier het FC Journaal van januari – februari 2022

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair