FC Label

Met het Fryslân Culinair label brengt Fryslân Culinair producenten van prachtige en regionale Friese producten nadrukkelijk onder de aandacht en wordt gezamenlijk promotie gemaakt.

Door middel van een muurschild en oorkonde in de winkel worden klanten geattendeerd op een aantal specialiteiten, welke verkocht worden met een Fryslân Culinair label. De producten worden in Fryslân Culinair restaurants gebruikt of verwerkt.

Fryslân Culinair heeft producenten aan zich verbonden met prachtige Friese producten zoals roggebrood, dûmkes, suikerbrood, oranjekoek, Fries spek, paling, snoekbaars, Fries bier en whisky, Friese berenburg, boerenkaas, biologische groenten en rund / varkensvlees.

Om als producent in aanmerking te komen voor het Fryslân Culinair Label dient het product te voldoen aan een aantal criteria zoals: wordt afgenomen door Fryslân Culinair restaurants, heeft een gastronomische waarde, Is ecologisch verantwoord en tevens sociaal verantwoord (b.v. fairtrade of i.s.m. arbeidsgehandicapten).

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair