Fryslân Culinair Evenement 2019
in het Afsluitdijk Wadden Center

BELEEF EENS WAD

 

Op zondag 6 oktober 2019 zal het jaarlijkse culinaire evenement van Fryslân Culinair plaatsvinden in het Afsluitdijk Waddencenter in Kornwerderzand. Fryslân Culinair nodigt u uit voor een informatieve, swingende zondagmiddag.

Dit centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke in aanbouw Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf.
Het is mogelijk het centrum tussen 14.00 en 15.30 uur voorafgaand aan onderstaand programma te bezoeken (vrije toegang inclusief Aquavista ticket).

Wij zouden het fijn vinden u op 6 oktober om 15.00 uur te mogen ontvangen en u te verrassen tot 18.30 uur.

LP
Wij hopen u te mogen begroeten en zien uw inschrijving graag tegemoet!
Evenement2019

Programma

15:00 uur – Ontvangst met bruisend aperitief

15:45 uur – Opening en welkom door Tjalling Dijkstra (programmamanager van De Nieuwe Afsluitdijk) en Bea Ligthart (voorzitter Fryslân Culinair).

16:00 uur – Aanvang proeverij met heerlijke gerechten en wijnen. Ook zijn er stands van Fryslân Culinair producenten die u graag hun producten laten proeven. U geniet van een prachtig uitzicht over de Waddenzee en het IJsselmeer en DJ Alex Vleer zorgt voor een passende sfeer.

18:30 uur – Afsluiting

Locatie: Afsluitdijk Wadden Center Afsluitdijk 1c, 8752 TP Kornwerderzand

Kleding: Smart casual

Inschrijven kan via onderstaand formulier

Wilt u dit Culinair Evenement niet missen,

vul dan onderstaande formulier in en u ontvangt via mail een bevestiging. Na betaling ontvangt u van ons secretariaat een toegangsbewijs.