Tijdens het jaarlijkse evenement van Fryslân Culinair in de Kanselarij te Leeuwarden werden Reitse en Tryntsje door voorzitter Bea Ligthart benoemd tot erelid. Uit handen van de Commissaris van de Koning Arno Brok kregen Reitse en Tryntsje het zilveren koksmes uitgereikt. Volgens voorzitter Ligthart had Fryslân Culinair zonder hun inspanningen niet meer bestaan. Op verschillende gebieden […]

Restaurant-Logement ‘De Hinde’ in Hindeloopen was afgelopen zaterdag het decor van de jaarlijkse productverkiezing van Fryslân Culinair. Dit jaar streden de bakkers om de bêste Fryske Zoetelief koeke. Een deskundige jury met als voorzitter Robért van Beckhoven beoordeelde afgelopen zaterdag de vijf overgebleven bakkers in de finale.

Op zondag 14 oktober 2018 zal het jaarlijkse culinaire evenement van Fryslân Culinair plaatsvinden in de Kanselarij in Leeuwarden met als thema “Kunst op het bord“. Heerlijk genieten van een zorgvuldig samengesteld 5 gangen ‘walking dinner’ met daarbij de heerlijkste wijnen en swingende muziek.

Vanaf vandaag zijn restaurant It Posthûs uit Makkum, restaurant Vis en Meer uit Woudsend en restaurant Zuiver van Vlieland officieel toegetreden tot Fryslân Culinair.