Tijdens het jaarlijkse evenement van Fryslân Culinair in de Kanselarij te Leeuwarden werden Reitse en Tryntsje door voorzitter Bea Ligthart benoemd tot erelid. Uit handen van de Commissaris van de Koning Arno Brok kregen Reitse en Tryntsje het zilveren koksmes uitgereikt. Volgens voorzitter Ligthart had Fryslân Culinair zonder hun inspanningen niet meer bestaan. Op verschillende gebieden […]

U heeft nog een week om een toegangskaart te bemachtigen voor dit prachtig culinair evenement in de Kanselarij te Leeuwarden. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. Reserveer bij uw Fryslân Culinair Restaurant of vul nu gelijk onderstaand formulier in.

Restaurant-Logement ‘De Hinde’ in Hindeloopen was afgelopen zaterdag het decor van de jaarlijkse productverkiezing van Fryslân Culinair. Dit jaar streden de bakkers om de bêste Fryske Zoetelief koeke. Een deskundige jury met als voorzitter Robért van Beckhoven beoordeelde afgelopen zaterdag de vijf overgebleven bakkers in de finale.

Op zondag 14 oktober 2018 zal het jaarlijkse culinaire evenement van Fryslân Culinair plaatsvinden in de Kanselarij in Leeuwarden met als thema “Kunst op het bord“. Heerlijk genieten van een zorgvuldig samengesteld 5 gangen ‘walking dinner’ met daarbij de heerlijkste wijnen en swingende muziek.

JOURE – Reitse en Tryntsje Spanninga hebben hun restaurant ’t Plein in Joure verkocht. Na 30 jaar vonden ze het tijd worden om afscheid te nemen en zich de komende jaren toe te leggen op eventmanagement dat zij al jaren naast hun restaurantactiviteiten deden. Chef-kok Ûltsje Dijkstra blijft niet in ’t Plein. Hij bezint zich […]

Vanaf vandaag zijn restaurant It Posthûs uit Makkum, restaurant Vis en Meer uit Woudsend en restaurant Zuiver van Vlieland officieel toegetreden tot Fryslân Culinair.