Fryslân Culinair vergadert in Statenzaal

Geplaatst op 1 december 2021

Fryslân Culinair hield de laatste ledenvergadering op een bijzondere plek: de schitterende Friese Statenzaal in het Provinsjehûs in Leeuwarden. Deze zaal vol glaskunst met symboliek, wapens, familiestagen, cultuur, erfgoed en bestuurdershistorie is 125 jaar in gebruik. Vandaar dat de club deze speciale gastvrijheid werd gegund.

Voorzitter Tjitte de Wolff leidde de vergadering vanaf de zetel die normaliter is voorbehouden aan de commissaris van de Koning. De aanwezigen namen plaats in de bankjes. Na de vergadering liep het gezelschap naar het vlakbij gelegen restaurant Aragosta aan de Voorstreek waar Jan Gerard van der Wal en Wouter Brandsema een uitstekende lunch bereidden.

Op de foto v.l.n.r. Thom van der Heide (Restaurant De Oranjetuin Tjaarda), Jan Gerard van der Wal (Restaurant Bistro Aragosta), Aafke van der Veen (secretariaat Fryslân Culinair), Annemieke Kruit (Restaurant Zuiver Vlieland), Maartje van der Velde (Restaurant It Posthûs), Roland Bakker (Restaurant Zuiver Vlieland), Marten Haga en Nely Smit (Restaurant Zuiver Joure), Sjouke Schilstra (Restaurant Vis en Meer), Jeroen van der Geest en Benthe Smithuis (Restaurant Le Petit Bistro), Johan Schotanus (Restaurant Jouster Toer) en Tjitte de Wolff (Restaurant De Oranjetuin Tjaarda).

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair