Het culinaire concept van Zuiver Joure

Geplaatst op 2 december 2019

Bij Zuiver Joure kiest men bewust voor een concept zonder menukaart. Zodat de voorraad klein kan worden gehouden en men deze volledig kan benutten. ‘No waste’ is het motto van Zuiver Joure!

Door te kiezen voor dit concept worden de koks van Zuiver Joure elke keer weer uitgedaagd om zo weinig mogelijk voedsel te verspillen. Hierbij wordt zo veel als mogelijk rekening gehouden met de seizoenen en werkt men het liefst met producten uit de regio en ingrediënten uit de natuur.

Wanneer u bij Zuiver Joure komt dineren zult u gang na gang verrast worden. En uiteraard houden ze bij Zuiver rekening met uw speciale wensen, allergieën en intoleranties.

Om kennis te maken met dit mooie concept kunt u nu een 2-gangen verrassingsmenu reserveren. Van €27,50 voor slechts €25,- (geldig tot 21 december 2019)

Zuiver in Joure is geopend op dinsdag t/m zondag vanaf 12 uur.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair