Impact diners restaurants Fryslân Culinair

Geplaatst op 27 september 2019

Je druk maken over dagelijks goed eten! Want wàt eten we eigenlijk? En waarom? Daar gaat het over in de World Food Week in Fryslân. Iedere dag bewust genieten van eten dat het verschil maakt voor je gezondheid, het klimaat, de bijen en de boeren. In de World Food Week doet iedereen in Friesland mee om dit verschil te maken. Horeca, boeren,  supermarkten, tuinen, scholen en inwoners van dorpen en steden, samen met de Friese overheden en allerlei organisaties.

De hele week lang in alle Fryslân Culinair restaurants.

Tijdens de World Food Week van 14 tot en met 20 oktober serveren alle Fryslân Culinair restaurants een IMPACT diner, samengesteld met ingrediënten die het verschil maken. Bijzonder is dat alle chefs op basis van één ingrediëntenlijst een menu samenstellen, zodat hun eigen signature nadrukkelijk aanwezig is in samenstelling, smaak en presentatie.

Wanneer?

14 oktober – 20 oktober

Locatie

Ieder Fryslan Culinair restaurant

Meer informatie over dit evenement vind u via deze link.

Vrienden van Fryslân Culinair