Je druk maken over dagelijks goed eten! Want wàt eten we eigenlijk? En waarom? Daar gaat het over in de World Food Week in Fryslân. Iedere dag bewust genieten van eten dat het verschil maakt voor je gezondheid, het klimaat, de bijen en de boeren. In de World Food Week doet iedereen in Friesland mee om dit verschil te maken. Horeca, boeren, supermarkten, tuinen, scholen en inwoners van dorpen en steden, samen met de Friese overheden en allerlei organisaties.
Tijdens de World Food Week van 14 tot en met 20 oktober serveren alle Fryslân Culinair restaurants een IMPACT diner, samengesteld met ingrediënten die het verschil maken. Bijzonder is dat alle chefs op basis van één ingrediëntenlijst een menu samenstellen, zodat hun eigen signature nadrukkelijk aanwezig is in samenstelling, smaak en presentatie.
14 oktober – 20 oktober
Ieder Fryslan Culinair restaurant
Meer informatie over dit evenement vind u via deze link.
Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!