Medewerker voorgesteld: Margreet Groenewoud

Geplaatst op 27 december 2021

Iedere maand stellen we iemand voor die het Fryslân Culinair label met passie aan de gasten uitdraagt. Hij of zij is werkzaam bij één van de elf aangesloten restaurants en vertelt wat het werken met Friese specialiteiten bijzonder maakt.

Deze maand: Margreet Groenewoud – Leerling sommelier

Ik heb inmiddels vier jaar werkervaring in de horeca. Bij Restaurant Zuiver op Vlieland kreeg ik een mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen, inmiddels werk ik hier alweer vijf maanden met veel plezier. Als sommelier ben je dé specialist op het gebied van wijn en wijn-spijscombinaties. Ik geniet elke dag van het gevarieerde contact met de gasten, tegelijk ben je een belangrijke schakel richting de keuken. Samen zorgen we voor een gezellige sfeer, heerlijke gerechten en bijpassende wijnarrangementen.

Een favoriet gerecht heeft ze niet, bij Zuiver eet je altijd lekker én voor een vaste prijs. Naar keuze komt daar een wijnarrangement van topkwaliteit bij. Gasten waarderen de pure en eerlijke producten, die halen we het liefst uit onze eigen moestuin en worden zoveel mogelijk zelf gemaakt. De voorraden zijn klein en dus extra vers. De naam Zuiver past ons dus perfect!

In haar vrije tijd Margreet van de vele andere kwaliteiten die het eiland te bieden heeft.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair