Heerlijke en eerlijke gerechten

De Vrijheid brengt u heerlijke en eerlijke gerechten. Gemaakt met de mooiste streekproducten. Op een locatie waar u de seizoenen in al z’n elementen kunt proeven. Waar we het een eer vinden u te mogen ontvangen.

We werken met de beste vakmensen. Met passie voor het vak, de producten en de gerechten die wij voor u bereiden. Onze producten vinden we soms voor de deur, zoals de paling en snoekbaars die hier rechtstreeks uit het water komen.

Of verderop uit de Friese weides. Waar het groenste gras zorgt voor de beste melk en de heerlijkste kazen. Via het rundvlees dat wij verwerken tot de prachtigste ribeye, kalfshaas, wang en ossenstaart en nog veel meer. En natuurlijk de verste vissen die wij zowel vinden in het zoete water voor de deur als in het zilte water van het Wad.

DSC_1032

Passie voor koken

met de mooiste streekproducten

DSC_1198 (3)

Eerlijk en Heerlijk

Onze passie voor koken heeft ons gebracht bij de heerlijkste gerechten, bereid van de prachtigste producten. Wij genieten van het hele proces. Van selectie en inkoop van de producten, de bereiding ervan en vooral om u, onze gast, daarvan met volle teugen te zien genieten. Uw beleving en genieten is ons plezier. Vier seizoenen langen intens. Hier op deze heerlijke locatie. Waar u zich ook direct vrij zult voelen.