Dineren op hoog niveau

Kom dineren op hoog niveau in restaurant élevé, omringt met het prachtige uitzicht van de stad Leeuwarden. Bekroont met één Michelinster, wordt u verrast door originele en creatieve gerechten.

De keuken van het restaurant werkt met regionale, nationale en internationale invloeden en staat onder leiding van chef de cuisine Gilbert van der Heide. Met veel ambitie en enthousiasme wordt gewerkt  aan pure gerechten, bereid uit (h)eerlijke ingrediënten. Vaak van biologische kwaliteit, uit eigen tuin en streek.

Het restaurant is sfeervol, maar modern ingericht en voor iedereen toegankelijk. De bijzondere gerechten, de sfeervolle inrichting en het panoramische uitzicht zorgen voor een culinaire avond op een unieke locatie.

18-eleve-restaurant

 PURE GERECHTEN

BEREID IN OPEN KEUKEN!

1.

Na een heerlijk diner,

is er de mogelijkheid te overnachten in een van onze hotelkamers. Prachtige ruime en luxe hotelkamers, voorzien van alle faciliteiten die men kan verwachten van een viersterren superior hotel. Tevens, is het mogelijk gebruik te maken van onze wellness & fitness faciliteiten.

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt op de 11e etage om vervolgens de stad Leeuwarden te verkennen. Binnen 15 minuten lopen ben je in het historische centrum van Leeuwarden, met diverse winkels, musea en historische monumenten.