Een unieke combinatie van eten en slapen

Schiermonnikoog, het kleinst bewoonde eiland van Nederland, Nationaal Park en Werelderfgoed. Op de veerboot vanaf Lauwersoog begint het vakantiegevoel. Na de drie kwartier durende overtocht heb je het gevoel niet meer in Nederland te zijn. Het ritme van leven is anders, de lucht is zilt, het strand eindeloos, de natuur overweldigend. Midden in het idylische dorp staat Hotel Brasserie Om de Noord. Met 8 kamers, een fitnessruimte en een intieme brasserie is Om de Noord een passend concept op dit kleine eiland. Fietsen, wandelen, lekker niks doen of uitgebreid dineren. Alles kan niets moed. Dat is het vakantiegevoel.

Dagverse vis en subliem malse vleesgerechten met een twist van streekproducten staan iedere dag op de dinerkaart. Welkom van ontbijt tot midnight snack.

Front_terras

Het kleinste Hotel

Sfeervol ingerichte suites met een twist!

middle_intrieur

Cultuur, Natuur en Gastheerschap

Vergeet u ook niet kennis te maken met de hoogstaande concerten van ensembles van het Noord Nederlands Orkest die iedere 3e zondag van de maand gedurende het winterseizoen worden gehouden. Cultuur, Natuur, Gastheerschap en Fryslan culinair!

Kom, proef en beleef het op Schiermonnikoog en bij Om de Noord.