Restaurant De Oranjetuin Tjaarda

In restaurant ‘De Oranjetuin’ (hotel Tjaarda) proeft u de directe regio. Onze gerechten zijn geïnspireerd door de schitterende bosrijke omgeving en vol passie bereid met verse ingrediënten. Wij proberen zo mogelijk onze kaas, zuivel, vis en vlees uit de directe regio te halen. Wat bij de boer begint maken wij met ziel, zaligheid en elegantie af. We werken zoveel mogelijk met lokale en biologische producten, zo weten we wat we u serveren.

Restaurant de Oranjetuin Tjaarda
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
0513 - 43 35 33
info@tjaarda.nl

Uitgebreid menu

Op onze menukaart staan (h)eerlijke regionale gerechten. Onze keuken is overwegend klassiek met een tintje nieuw Nederlands en Frans. Onze wijnkaart is samengesteld na een zorgvuldige selectie van vele wijnen, met het doel een zo breed mogelijk beeld van de huidige wijnwereld weer te geven. Uniek is dat bijna al onze wijnen per glas te bestellen zijn.

Ons gastvrijheidsteam assisteert u graag in het maken van een passende keuze. Laat u verrassen en geniet! U bent meer dan WOLKOM!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair