Volop arrangementen bij FC Restaurants

Geplaatst op 24 januari 2020

Met de start van 2020 bieden de FC restaurants zeer smakelijke arrangementen aan. Hieronder een greep uit het aanbod:

Restaurant de Vrijheid

Wijn en spijs zondagmiddagen
Iedere laatste zondag van de maand ( 26 januari, 23 februari, 29 maart en 26 april) organiseert Restaurant de Vrijheid tussen 15.00 uur en 18.00 uur een fantastisch evenement. In ontspannen sfeer geniet u van 4 gerechtjes met bij elk gerecht 2 spannende wijnen en uiteraard geeft Melle, van Restaurant de Vrijheid, een korte toelichting op de wijn&spijs combinatie.

All inclusive arrangement met aperitief, 4 gerechten, 8 wijnen en koffie met friandises: Prijs €49,50 p.p.

Valentijnsdag arrangement
Verras uw geliefde met een romantisch drie gangen diner in de Vrijheid.
All inclusive arrangement met sprankelend aperitief, driegangen menu, 2 glazen wijn en koffie of thee met liefdestaartje en twee lepels.
Prijs €57,50 p.p. (zonder wijn €49,50 p.p.)

It Posthûs Makkum

Keuzemenu
In januari en februari op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag kunt u ter ere van het 5-jarig bestaan van it Posthûs genieten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu voor maar €32,50

Verschillende evenementen
In januari, februari en maart organiseert it Posthûs diverse evenementen, waaronder een workshop servies stippen incl. high tea (€39,50 p.p.) op zondag 26 januari. Een Winter BBQ (€22,50 p.p.) op zondag 23 februari en een whiskyproeverij op zondag 15 maart voor slechts €47,50. Bekijk voor meer informatie de website van it Posthûs

Restaurant de Oranjetuin

Ook bij Restaurant de Oranjetuin in Oranjewoud kunt u aan het begin van het jaar terecht voor heerlijke culinaire arrangementen.

Bjusterbaarlijk of Prieuwke menu
Van 2 januari t/m 31 maart kunt u kiezen uit twee verschillende menu’s. Het Bjusterbaarlijk menu, een 3-gangen culinair menu voor slechts €35,- per persoon, of komt u toch liever genieten van het Prieuwke menu? Bestaande uit een proeverij van 10 verschillende gerechtjes voor slechts €42,50 per persoon. De keuze is aan u!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair