Wellness en Spa Tjaarda Oranjewoud overgenomen

Geplaatst op 14 april 2020

Per 1 april is het Wellness en Spa Tjaarda Oranjewoud overgenomen door Skin in Balance Oranjewoud. Deze overname past in de strategie waarbij Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud haar marktpositie verder wil versterken.

Tjitte de Wolff van Tjaarda Oranjewoud was al enige tijd op zoek naar een andere invulling van het wellness centrum. Vanuit zijn netwerk kwam hij in contact met Fiona Koopman. Zij is met haar bedrijf Skin in Balance sinds 2007 een gevestigde naam in de schoonheidsbranche in de regio Heerenveen.

Na diverse gesprekken hebben Tjaarda Oranjewoud en Skin in Balance besloten om de handen ineen te slaan. Met deze samenwerking tussen Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud en Skin in Balance wordt een prima basis gelegd om een “ toonaangevende” rol van betekenis te gaan spelen in de wereld van op maat en persoonlijke schoonheid in Friesland (Noord Nederland). ‘ En voor onze hotelgasten is het natuurlijk een prachtige en complete aanvulling op hun verblijf in het hotel ’ aldus Tjitte de Wolff. Skin in Balance en Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud zien beide erg uit naar de samenwerking.

Skin in Balance Tjaarda gaat werken met 2 merken. Skin in Balance introduceert de producten én behandelingen van Maria Galland. Maria Galland staat voor kwaliteit en professionaliteit. De behandelingen zijn holistisch en worden met persoonlijke aandacht voor de individu uitgevoerd. Skin in Balance werkt vanaf 2007 met dit van oorsprong Franse merk. De behandelingen en producten van Dr.Hauschka blijven beschikbaar.

Voordat Skin in Balance Tjaarda op de nieuwe plek aan de slag gaat, worden eerst de behandelkamers rigoureus gerenoveerd.

Over Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Omringd door statig bos ligt viersterren hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Het hotel heeft 70 luxe kamers en suites en biedt faciliteiten zoals een a la carte restaurant ‘de Oranjetuin’, bar en grand café 1834. Het hotel heeft een perfecte ligging om de veelzijdigheid van Friesland in alle rust te ontdekken.

SKIN IN BALANCE

Skin in Balance opende in 2007 haar deuren in Oranjewoud en heeft een sterke ontwikkeling en groei doorgemaakt. In het verloop van de jaren is daarmee ook het klantenbestand hard meegegroeid. Eigenaresse Fiona Koopman, heeft al haar ervaringen daarvoor, als bagage meegenomen in het succesvolle schoonheidsinstituut dat Skin in Balance intussen is geworden. Met het exclusieve merk Maria Galland, is Fiona in staat gebleken haar trouwe klanten immer een speciale belevenis te geven in haar salon in Oranjewoud. ‘ Het is tijd voor de volgende stap, en Hotel Tjaarda, geeft mij daar de geweldige kans voor in de rustieke en unieke omgeving van haar Golden Tulip hotel.’; aldus Fiona Koopman. ‘ We zijn begonnen met een rigoureuze verbouwing van de Wellness om straks alle cliënten een heerlijke ontspannen beleving te kunnen bieden’. Zoals het nu gepland staat zal er een officiële opening zijn begin juni.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair