Luxury Lazy Sunday

Helaas hebben wij moeten besluiten dat de Luxury Lazy Sunday op 29 oktober aanstaande geen doorgang zal vinden. We komen zodra de nieuwe datum bekend is naar u toe en hopen u dan samen met onze partners te mogen ontvangen.

29 oktober 2023 bij Parkhotel Tjaarda!

Op dit jaarlijkse event kunt u met een ‘Touch of Gold’ genieten van heerlijke gerechten die onze chefs live voor u koken en waar de mooiste wijnen uit onze kelders naar worden geserveerd.

We hebben prachtige partners uitgenodigd die hun luxury lifestyle aan u zullen presenteren.

We verwennen deze middag dus niet alleen met fantastisch eten maar een echte luxe middag uit! Onze gerechten kunt u zelf halen bij de verschillende stands, op uw eigen tempo en volgorde. Een heuze Walking Lunch*!

We beginnen de middag om 15.00 met een glas Laurent-Perrier Champagne en daarna zal de markt geopend worden. U kunt tot 18.30 genieten van al het moois wat Fryslân Culinair te bieden heeft.

Wilt u er bij zijn? Schrijf u nu in via het inschrijfformulier of bij één van de aangesloten restaurants.

Bent u een pashouder van Fryslân Culinair? Als dank voor uw bijdrage aan de vereniging hebben we speciaal voor u een gereduceerd tarief**. Vul uw pasnummer in bij de reservering.

* Deze middag is een lopend/staand event. Er zijn geen zitplaatsen beschikbaar.

** Maak de reservering met de naam van de pashouder. Alleen op deze manier kunnen wij het pashouders tarief rekenen.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair