Restaurant NAP

Onze seizoensgebonden menukaarten bieden een ruime keuze in vlees- / vis- en vegetarische gerechten. Chefkok Sander Wever verrast steeds opnieuw met prachtige creaties, waar mogelijk bereidt met lokale producten. Van oesters van het wad, rundvlees van eilander Boschplaat runderen, zilte groenten uit de Zilte tuin in Oosterend tot eigen pluk eetbare bloemen en eekhoorntjesbrood, in ieder van onze gerechten proeft u de smaken van het eiland.

Prachtig opgemaakte borden, spannende smaken gecombineerd met heerlijke wijnen. Dineren in restaurant NAP is een avond genieten.

NAP
Torenstraat 55
8881 BH West-Terschelling
+31 (0)562-443210
info@hotelnap.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!

Vrienden van Fryslân Culinair