Koken, Eten, Proeven en Beleven. Onze nieuwe locatie direct achter ons restaurant gevestigd in een oud pakhuis ‘Achter de Toer’ is de Locatie voor een culinaire activiteit. Diners – Kookcursus van 8 – 12 personen – Interactief koken – Walking diners – Wijnproeverijen – Vergaderingen – Presentaties – Personeeluitjes. Onze locatie bied plaats voor max. 26 personen
Elke culinaire ervaring op onze locatie ‘Achter de Toer’ is een unieke, elke gast wil zijn of haar beleving op een andere manier invullen. Vandaar maken wij alleen offertes op maat.
Restaurant ‘De Jouster Toer’ is sfeervol en eigentijds, met een unieke ligging tegenover het meest markante bouwwerk van Joure ‘ De Jouster Toer’.
Het restaurant biedt plaats aan 40 gasten. Gastvrouw Diana Thijsseling en chefkok/Vinoloog Johan Schotanus zorgen voor een culinaire ervaring voor al uw zintuigen.
Schrijf u nu gratis in voor de Fryslân Culinair nieuwsbrief en ontvang eenmaal per kwartaal het FC nieuws in uw mailbox!